Nieuwe openingstijden! Vanaf 9 maart 2024

Wij gaan open op zaterdagen! Drs. Akmal zal vanaf 9 maart 2024 in plaats van maandagen op zaterdagen werken. Daarmee wordt zijn werkdagen nu dinsdag, donderdag en zaterdag.

Anna Paulowna Tandartsenpraktijk kondigt met genoegen aan dat we onze diensten zullen uitbreiden en vanaf 9 maart 2024 ook op zaterdagen geopend zullen zijn. Dit betekent dat Drs. Akmal zijn schema aanpast en nu op dinsdag, donderdag en zaterdag beschikbaar zal zijn om patiënten van dienst te zijn. Om het gemak voor onze patiënten te vergroten, zullen onze zaterdagse openingstijden zijn van 9:30 uur tot 17:00 uur. We begrijpen dat het voor sommige patiënten moeilijk kan zijn om tijdens de reguliere werkweek een afspraak te maken, daarom hopen we met deze uitbreiding meer flexibiliteit te bieden.

Naast onze fysieke openingstijden blijven we ook telefonisch bereikbaar tijdens dezelfde tijden als onze openingstijden. Dus of het nu gaat om het maken van een afspraak, het stellen van vragen of het verkrijgen van informatie, ons team staat klaar om u te helpen, zelfs op zaterdag! Bovendien zijn we verheugd aan te kondigen dat onze mondhygiëniste ook af en toe op zaterdag beschikbaar zal zijn, waardoor onze patiënten nog meer mogelijkheden hebben om hun mondgezondheid te behouden. Drs. Maryam zal de maandagen overnemen van Drs. Akmal en zal ook op donderdag beschikbaar zijn, zoals gebruikelijk.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in Dental Praktijk Akmal en om samen te werken aan een gezonde glimlach, op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u ons bereiken via de contactformulier of ons bellen

Meer bekijken?