Wij wensen u een stralende glimlach in 2024!

Wij wensen u een stralende glimlach in 2024!

Nu we een nieuw jaar in gaan, wensen wij u namens alle tandartsen uit onze praktijk een gezonde mond in 2024 toe. Nog steeds wordt het belang van gezonde mondzorg onderschat. Het oogt fris en representatief, maar daarnaast is een gezonde mond ook van groot belang voor uw algehele welzijn.
Het goede nieuws is, dat het nooit te laat is om te streven naar een optimale mondhygiëne. Hieronder enkele inspirerende voornemens om uw mond komend jaar in topconditie te krijgen.

Bezoek de tandarts twee keer per jaar – Regelmatige controles helpen bij het identificeren van problemen in een vroeg stadium en dragen bij aan een gezonde mond.
Verzorg uw mond dagelijks en neem daar de tijd voor. Poets sowieso tweemaal per dag met fluoride-tandpasta. Reinig uw gebit daarnaast met flosdraad en/ of tandenstokers.
Let op uw voeding. Snoep verstandig. Eet een appel, maar consumeer niet overmatig veel fruit (ook daar zitten suikers in). Vermijd frisdranken en suikerhoudende snackjes.
Rook niet of probeer daarmee te stoppen. Het maakt uw tanden geel en is ongezond.
Drink voldoende water. Dit kan bacteriën wegspoelen en stimuleert uw speekselproductie.
Vervang de tandenborstel tijdig. Poets er maximaal drie tot vier maanden mee!

Mochten er onverhoopt tussen uw twee jaarlijkse afspraken toch problemen ontstaan, aarzel dan niet om ons te bellen. We wensen u nogmaals gezondheid, succes en al het goeds voor 2024!

Meer bekijken?