Team

AP Tandartsen

Bestuur/Management

Het Bestuur/Management in een tandartspraktijk regelt de planning, dagelijkse taken, personeel, financiën, marketing en regels. Ze zorgen ook voor goede zorg en een fijne ervaring voor de patiënten.

Drs. Z. Akmal

Senior Tandarts / eigenaar

H. Akmal

Praktijkmanager

AP Tandartsen

Tandartsen

De Tandartsen in een tandartspraktijk zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van gebitscontroles, het stellen van diagnoses, het behandelen van mondproblemen en het geven van advies over mondverzorging. Ze zorgen voor de hoogste zorgstandaarden en een prettige ervaring voor de patiënten.

Drs. J.A.M. Keijzer

Senior Tandarts

Dmd. A. Odeh

Senior Tandarts

Drs. M. Sedat

Senior Tandartse

Drs. I. De Jong

Senior Tandarts

AP Tandartsen

Mondhygiënisten 

De Mondhygiënisten in een tandartspraktijk voeren preventieve tandheelkundige zorg uit, reinigen tanden, geven advies over mondhygiëne en helpen bij het voorkomen van mondziekten. Ze dragen bij aan de hoogste zorgstandaarden en een prettige ervaring voor de patiënten.

M. Khademi

Mondhygiëniste

Q. Tang

Paro-preventie assistente

AP Tandartsen

Technicus

De Tandtechnicus in een tandartspraktijk maakt protheses, bruggen, kronen en beugels op basis van instructies van de tandarts. Ze dragen bij aan de hoogste zorgstandaarden en zorgen voor kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige apparaten voor een betere patiëntervaring.

A. Khedri

Tandtechnicus