Nieuwe patiënten van harte welkom 

Nieuwe patiënten van harte welkom
Zoals u weet staat onze praktijk garant voor vriendelijke en professionele tandheelkundige zorg. Ook patiënten die angst voor de tandarts hebben, zijn bij ons aan het juiste adres. Mocht u een tandarts zoeken, dan hebben we goed nieuws voor u, want wij hebben met ons team nog plaats voor nieuwe patiënten. Soms wordt het naar de tandarts gaan vergeten of uitgesteld en als iemand langere tijd niet is geweest, kan er een angst ontstaan. Dat is erg zonde, want het regelmatig bezoeken van de tandarts is van cruciaal belang voor het behoud van een optimale mondgezondheid. En dat geldt ook voor de volgende zaken:
Preventie van tandproblemen: tandartsbezoeken helpen bij het identificeren en voorkomen van tandproblemen voor ze ernstig worden.
Opsporing van ziekten: mondgezondheid is vaak een indicator van de algehele gezondheid. Hart- en andere gezondheidsproblemen kunnen hierdoor in een vroeg stadium worden ontdekt.
Behandeling van pijn: als uw gebit pijn doet, gevoelig is of u last heeft van andere ongemakken is de tandarts de aangewezen persoon om de oorzaak vast te stellen en passende behandelingen voor te stellen.
Mooi gebit behouden: naast gezondheidsvoordelen speelt de tandarts een sleutelrol in het behouden van een mooie glimlach.
Oftewel: bezuinig nooit op de tandarts. Door twee keer per jaar uw gebit te laten checken, investeert u in zowel de korte- als lange termijn gezondheid. U bent van harte welkom in onze praktijk.

Meer bekijken?